Narudžba i cijene uređaja

U cijene je uračunat PDV.

Kupnju možete ostvariti tako da popunite formu za online narudžbu, uređaj šaljemo na vašu adresu.

Online narudžba

Uvjeti kupnje

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.

Isporučitelj (Prodavatelj) je infoProgres d.o.o., a Kupac robe je posjetitelj web stranice www.streamo.com.hr koji odabere barem jedan proizvod i potvrdi narudžbu prodavatelju uplatom po zaprimljenoj ponudi

Sve cijene izražene su u hrvatskim kunama (kn) i uključuju PDV.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim oblikom, odabirom određenih proizvoda, te spremanjem istih u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac uplati robu prema ponudi dobivenoj od prodavatelja.

InfoProgres d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode po primitku potvrde uplate od strane naručitelja, prema dogovorenim uvjetima. Kupac bi uplatu trebao izvršiti tek nakon potvrde narudđbe od strane djelatnika infoProgres d.o.o.

Ukoliko infoProgres d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Otprema robe

Ovisno o dogovoru s kupcem infoProgres d.o.o. organizira dostavu robe na jedan od slijedećih načina: željeznicom, poštom ili kurirskom službom. Robu ne šaljemo autobusom.

Budući da se Streamo! uređaji prodaju isključivo u pretprodaji, rok isporuke je 15 dana od uplate  po ponudi . Zbog mogućih varijacija izgleda i dizajna uređaja prodavatelj ne snosi odgovornost za točnost podataka, slike uređaja su informativnog karaktera i nemoraju nužno  odgovarati proizvodu u konačnici.

Ne odgovaramo za eventualna oštećenja prilikom transporta, naručena roba bit će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Plaćanje robe

Plaćanje prema narudžbi je avansno. Za informacije pošaljite upit preko stranice kontakt.

Način plaćanja je uplatom na žiro račun po primitku ponude prodavatelja, plaćanje kreditnim karticama putem sustava elektronske naplate ili ostali dostupni načini plaćanja navedeni na stranici Kupi.

Povrat/Reklamacija robe

InfoProgres d.o.o. prodaje isključivo nove proizvode. Za svaki prodani proizvod izdajemo jamstvo koje dobivamo od proizvođača, tj. ovlaštenog uvoznika / distributera. Na jamstvenom listu su navedeni uvjeti jamstva i popis ovlaštenih servisa.

U slučaju reklamacije proizvoda potrebno je obratiti se ovlaštenom servisu koji je naveden u jamstvenom listu. Jamstvo za svaki proizvod je istaknuto na web stranicama i na ovjerenom jamstvenom listu koji se isporučuje sa proizvodom.

Reklamacija na neispravan proizvod ostvaruje se prema uvjetima navedenim u jamstvenom listu proizvoda. Servis je potrebno osobno kontaktirati i dogovoriti detalje oko dostave robe na servis.

Povrat ispravne robe uz povrat novca neće biti moguć ukoliko povrat ne bude autoriziran od strane infoProgres d.o.o. najkasnije tri dana od preuzimanja, te ukoliko ne bude ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:

  • Roba i dodatni dijelovi koji su sastavni dio paketa moraju biti u količini i stanju u kojem su originalno isporučeni – bez fizičkih oštećenja.
  • Originalna ambalaža proizvoda mora biti bez fizičkih oštećenja, ogrebotina, udubljenja i nesmije biti izljepljena samoljepljivom trakom dostavnih službi.
  • Uz robu koja se šalje obavezno trebate poslati i kompletnu dokumentaciju koja je dobivena sa uređajem: račun, jamstvo, upute. Troškove povrata ispravne robe snosi kupac.

U takvom slučaju infoProgres d.o.o. tereti kupca sa troškovima nastalih uslijed povrata robe (troškovi pregleda i testiranja robe te manipulativni troškovi) u visini 5% vrijednosti robe.

Ukoliko je roba vraćena u neotvorenoj ambalaži, infoProgres d.o.o.  će teretiti kupca samo za manipulativne troškove u visini 120 kuna.

Za krive isporuke i isporuke neispravne robe, troškove transporta, te manipulativne troškove u visini 120 kuna snosi infoProgres d.o.o.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Trajanje jamstva u mjesecima za sve proizvode koji podliježu jamstvu, naznačeno je na ponudi te računu kojeg ste dobili uz proizvod. Za kvarove nastale nestručnim rukovanjem, mehaničkim ili toplinskim oštećenje te višom silom (udar groma, prenapona) jamstvo ne vrijedi.

JAMSTVO PRESTAJE U SLUČAJU:

  • nadogradnje ili pregradnje bez naše pismene suglasnosti
  • ako je proizvod ugrađivan, popravljan ili otvaran od strane neovlaštenih osoba
  • korištenja proizvoda u namjenu za koju nisu predviđeni
  • ako je proizvod došao oštećen u servis zbog neprimjerenog korištenja
Jamstveni rok

Trajanje jamstva (garantni / jamstveni rok) je 12 mjeseci i počinje vrijediti od dana kupnje odnosno isporuke uređaja.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Infoprogres d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih  kupaca.

Podaci koje prikupimo služe isključivo u svrhu za osiguranje kvalitete usluga i isporuke proizvoda koje ste naručili. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka,uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi djelatnici infoProgres d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Osobne podatke prikupljene na ovim stranicama (ime,adresa,telefon,e-mail …), nećemo ustupiti, dijeliti niti prodati trećim osobama.

Izjava o sigurnosti

Služimo se odgovarajućim sigurnosnim procedurama kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke i spriječili neovlašten pristup te zlouporabu.

Streamo! TV BOX

Kupi me

Streamo! TV Dongle

Kupi me