Streamo! je Android Internet TV Media Player koji se spaja na televizor i omogućava korištenje interneta i google Android aplikacija na vašem televizoru.

Streamo! uređaji u potpunosti mogu zamijeniti Home Theater PC (HTPC)  računala, ili PC računala koja se koriste za surfanje i povremenu izradu dokumenata iz paketa MS Office.

Uređaji su bazirani na Android operativnom sustavu, koji je danas sveprisutan na raznim uređajima kao što su tablet računala i pametni” mobilni telefoni.  Zahvaljujući open source tehnologiji i tome što tržište Android aplikacija cvjeta, Streamo! uređaji Vam mogu ponuditi nevjerojatno mnogo toga.

Streamo! uređaji su u potpunosti sposobni reproducirati mutlimedijalne zapise kao što su filmovi, odnosno video zapisi, glazba ili slike  na Vašem TV prijamniku i to izravno sa USB vanjske memorije ili prijenosnog diska.  Pregledavanje multimedijalnih online servisa kao što je Youtube je sada jednostavno i moguće na Vašem TV prijamniku. Facebook, Twitter, Flickr i ostale društvene mreže su Vam sada nadohvat ruke.

Sve aplikacije koje se nalaze na Android marketu su sada dostupne i Vama na Vašem TV prijamniku, zahvaljujući Streamo! uređajima.  Vaše najmlađe, a i one malo starije će sigurno razveseliti mogućnost igranja igara poput popularnih Angry Birds ili Fruit Ninja. Također je vrlo bitno da osim multimedijalnih i zabavnih sadržaja, na Streamo! uređajima možete pregledavati i kreirati tekstualne dokumente, proračunske tablice i ostale dokumente iz MS Office paketa aplikacija, kao i bilježiti si događaje i sastanke u kalendaru. Također je tu i čitač elektroničkih knjiga, koji Vam omogućuje lagodno čitanje omiljene knjige ili časopisa na Vašem TV  prijamniku dok ste udobno smješteni na fotelji ili kauču.

Pristup raznim online servisima, kao što su vremenska prognoza, stanje na cestama, tečajne liste, pa čak i telefonski imenici su samo jedan dio mogućnosti koje Vam Streamo! pruža. Ovi uređaji također mogu biti podešeni da preuzmu funkciju glavnog routera  ili WiFi pristupne točke za spajanje ostalih uređaja.

Najzanimljivije mogućnosti Streamo! uređaja:

  • Gledanje Filmova i TV kanala
  • Preslušavanje glazbe sa online multimedijalnih servisa ili sa vanjskog diska
  • Pregledavanje internet sadržaja, društvene mreže, mail servisi
  • Android aplikacije i hit igre poput Angry Birds
  • Skype i VoIP telefoniranje
  • Spajanje eksternog HDD ili SD kartice
  • Pregledavanje video sadržaja sa eksternog diska

Postoje različiti modeli koji se razlikuju po dizajnu, teh. karakteristikama i verziji Android operativnog sustava.

Manji modeli namijenjeni su svim kućnim korisnicima koji od svojeg televizora žele napraviti pametnu internet televiziju

Modeli se razlikuju prema mogućnostima, načinima spajanja i performansama, ovisno o potrebama i željama korisnika.

Streamo! TV BOX

Kupi me

Streamo! TV Dongle

Kupi me