Streamo! novosti u Prosincu

Poštovani korisnici,
u ovom našem drugom newsletteru želimo Vam predstaviti neke od mogućnosti koje Vam Streamo! uređaji mogu ponuditi, kako bi vas upoznali sa novim mogućnostima te vam pojednostavili rad sa uređajem.

Osim mogućnosti provjerite koje smo apilkacije za Streamo! odabrali, te se informirajte o akcijama i događanjima vezanima za Streamo!

Sadržaj:

Streamo! Akcija u suradnji sa 24 Sata

U suradnji sa 24sata napravili smo akciju koja novim korisnicima omogućava povoljniju kupnju Streamo! uređaja.

Pratite naše objave u najčitanijim Hrvatskim dnevnim novinama 24sata i ostvarite 15% popusta na kupnju Streamo! uređaja. U tiskanom izdanju 24sata biti će objavljeni kuponi koji će čitateljima omogućiti ostvarivanje popusta od 15%.

Kupone možete pronači i u 24sata Express izdanju od Petka, 30. studenog, na kioscima sve do 6. prosinca 2012.

Streamo! uređaj možete osvojiti i na novoj 24sata BINGO nagradnoj igri. Zaigraj i osvoji jedan od pet Streamo! TV BOX uređaja u nagradnoj igri koja traje od 29. studenog do 5. prosinca 2012. Možda baš vi postanete sretni dobitnik ove vrijedne nagrade!

U pripremi imamo još dobrih iznenađenja pa svakodnevno pratite 24sata i naše facebook stranice, kako biste doznali više i iskoristili naše akcije i iznenađenja koja Vam pripremamo.

Na vrh ^

Streamo! maleni uređaj za maksimalnu zabavu

Za one koji još uvijek nisu čuli za Streamo!, bitno je naglasiti da postoje dvije verzije: Streamo! TV BOX i Streamo! TV Dongle. Streamo! uređaji Vam omogućuju da svoj TV prijamnik pretvorite u „pametnu“ televiziju''.

Sa puno mogućnosti, podešavanjem prema željama i potrebama korisnika i povoljnom cijenom, Streamo! Uređaj će Vaš TV prijamnik pretvoriti u ''pametni TV'', a osim toga će proširiti i iskoristiti potencijal Vašeg TV do maksimuma.

Više informacija možete pogledati na našoj Internet strani: www.streamo.com.hr, facebook profilu: www.facebook.com/streamo.hr ili na video kanalu: www.youtube.com/streamohr.

Na vrh ^

Jednostavno upravljanje Streamo! uređajem pomoću bežičnog miša (50 kn)

Streamo! uređaji su kompatibilni sa većinom drugih uređaja koji se mogu spojiti putem USB priključka, kao što su vanjski diskovi, USB flash memroije, 3G moduli, Web Kamere, bežični miševi i tipkovnice i još mnogo drugih.

Ovdje bismo Vam htjeli skrenuti pozornost na uporabu bežičnih miševa, ali i tipkovnica u svrhu unosa teksta i upravljanja Streamo! uređajima.

Ukoliko želite potpuni komfor, a ujedno i pojednostaviti upravljanje uređajem, obični bežični miš, koji košta oko 50kn, će Vam u tome biti od velike koristi. A u kombinaciji sa tipkovnicom će Vam biti uvelike olakšan unos teksta. Npr. prilikom pisanja elektronske pošte ili tijekom pretraživanja internet sadržaja, a Streamo! uređaj će se priključivanjem ova dva dodatka pretvoriti u pravo malo HTPC računalo.

Na vrh ^

Dijeljenje WiFi veze putem Streamo! uređaja

Jedna od puno mogućnosti koje Vam Streamo! uređaj pruža je spajanje putem WiFi mreže. Sama po sebi ova opcija ne bi bila ništa novo niti posebno da Streamo! uređaji nemaju mogućnost dijeljenja veze sa ostalim uređajima.

Ova mogućnost, koja se zove Tethering, omogućuje da spojite i druge WiFi kompatibilne uređaje na lokalnu mrežu putem Streamo! uređaja kao što su prijenosnici, tableti ili smartphone uređaji i na taj način dijelite podatke ili vezu. Ova opcija je posebno zanimljiva zato što Streamo! TV BOX možete povezati UTP kabelom i potom WiFi konekcijom dijeliti vezu sa već navedenim uređajima.

Na vrh ^

Google Play – aplikacije i igre

Budući da je Streamo! uređaj baziran na Android operativnom sustavu, te da je svakom korisniku dostupno više od 100 000 raznih igara i aplikacija, svaki korisnik ima mogućnost personalizirati uređaj prema vlastitim željama i potrebama.

Aplikacije su razne od poslovnih, statističkih, pa sve do multimedijalnih ili onih najzanimljivijih najmlađima, raznim igrama. Za Vas smo pripremili pregled nekoliko aplikacija koje matramo korisnima.

ADOBE FLASH

Dodatak o kojemu nije potrebno previše pričati. Adobe Flash je esencijalni dodatak za sve android korisnike koji žele identično iskustvo pregledavanja internet sadržaja kao na PC računalima. Adobe je objavio prestanak razvoja Flasha ali na Streamu! još uvijek radi.

YOUTUBE

Trenutno najpopularniji multimedijalni servis na internetu putem kojega možete pogledati i poslušati spotove omoljenog banda ili ostale video zapise koji su dostupni. Aplikacija koju će vjerujemo instalirati svi korisnici Streamo! uređaja.

BSPLAYER

Kako biste uživali u gledanju filmova putem Streamo! Uređaja , preporučujemo Vam instalaciju BS Player aplikacije koja osim što omogućuje korištenje titlova sa hrvatskim slovima, omogućuje dodatne mogućnosti prilikom reprodukcije video zapis.

GOOGLE TRANSLATE

Imate prijatelja ili prijateljicu iz neke daleke države i želite ih pozdraviti na njihovom nativnom jeziku? Nema problema, za to Vam služi Google Translate, aplikacija koja prevodi, pa čak ima mogućnost i izgovora prevedenog teksta na čak 65 svjetskih jezika.

WiFi File Transfer

Korisna aplikacija koja Vam omogućuje pristup SD kartici i memoriji uređaja putem IP adrese koju unesete u browser. Na taj način možete izravno pristupati podacima sa drugog računala bez vađenja SD kartice iz uređaja.

Na vrh ^

Nadamo se da smo svim korisnicima ovim kratkim prikazom samo malog dijela mogućnosti Streamo! uređaja ukazali na njegove očite prednosti i olakšali im budući rad sa Streamo! uređajima, a svim novim potencijalnim korisnicima dali jedan razlog više da postanu vlasnici Streamo! uređaja i počnu uživati u svemu što im može pružiti.

Iskoristite novu pogodnost i online narudžbom ostvarite 15% popusta na uređaj!

Više informacija o proizvodu: http://www.streamo.com.hr/

Za sve dodatne informacije, stojimo na raspolaganju.

Info progres d.o.o.

Prodaja i Podrška Zagreb:
T:
385 1 641 8920
F:
385 1 641 8929

E: info@streamo.com.hr
W: http://www.streamo.com.hr/

Ako smatrate da ste greškom dospjeli na ovu listu ili više ne želite primati obavijesti odjavite se ovdje.

Comments are closed.